BLUESHAPPENING ZELZATE

Volgende editie : Zaterdag 08 Augustus 2020 

start om 17.00 stipt

Alle bands zijn vastgelegd !

DOOR DE COVID 19 EPIDEMIE EN DE MAATREGELEN DAAROVER ZIJN WE GENOODZAAKT OM DIT EVENEMENT AF TE LASTEN !

 

Little Village Bluesband ( b )

Met  " special guest "

 

  Liesbeth Sprangers ( bas ) ,      Bart mulders ( gitaar & zang ) ,    Frederik Vandenberghe ( drums )

Ze spelen hier zo goed als een thuismatch . Brengen een speciale gast mee . We verklappen de naam van de gast nog niet , maar het zal hier swingen en shaken . Niet te missen opener !

 

One Time Blues Band ( b )

 

 

Good time blues met muzikanten die hun sporen reeds verdienden bij diverse gereputeerde bands . Als frontduo herken je zeker " De Huibbe " en Cora Lee , beiden voorzien van een paar fantastische stembanden . Dit wordt hier een heuse party !

 

 

 

 Black Market III ( usa )

 

Uit San Diego , California afkomstige band , opgericht in 2011 door Scottie " mad dog " Blinn , de vroegere frontman van The Mississippi Mudsharks . Ze spelen een mix van soulvolle blues , Amerikaanse rootsmuziek en een portie rock . Ze nemen blues als uitgangpunt om hun dynamische sound te ontwikkelen en schuwen ook niet om obscure covers een nieuw leven in te blazen .

Mick Pini Band ( uk )

Mick Pini is een levende legende in de blueswereld . Hij toerde in Europa met B.B. King . Nam een album op samen met Jimmy Carl Black en Roy Estrada . Eric Clapton zei ooit over hem : " Hij is de enige echte opvolger van Peter Green " . Dit is Britse blues op zijn best !!!