BLUESHAPPENING ZELZATE

Volgende editie op zaterdag 12 augustus 2017

Eerste band om 17.00 uur stipt

 

CHILLY WILLY ( b )

Loony  Goony & The Free American Indian Hippy Blues Street Fruits

In hun jubileumjaar komen ze hier graag hun aanstekelijke " old skool " blues brengen , met een rauw randje maar met respect voor de oude meesters . Deze mannen spelen na 25 jaar nog steeds met een enthousiasme dat aanstekelijk werkt op hun publiek . Erin vliegen vanaf de eerste tot de laatste noot  !

 

LITTLE STEVE & THE BIG BEAT ( nl )

Een van Nederlands " hottest " R&B Bands . Ze nemen de blues en voegen er een dikke dosis soul aan toe en spelen het zoals zij het aanvoelen . Een top gitarist met sterke zang boven een solide ritme -sektie , aangevuld met 2 blazers van formaat die alles extra opblinken . Ze hebben onlangs een schitterende CD uitgebracht " another man " die overal zeer lovende kritieken krijgt .

LITTLE HOOK ( b )

Dit is een van de top bands uit ons eigen Belgenland met kleppers van formaat in de rangen die hun sporen verdienden bij een pak gerenommeerde bands . Ze brengen een sterke set Mississippi blues die soms heel hypnotisch aanvoelt en het publiek in een soort trance brengt . Hebben ook onlangs een knappe CD uitgebracht die zeer goed onthaald wordt .

THE REVOLUTIONAIRES ( uk )

Voor onze hoofdact gaan we naar Newcastle U.K. Ze spelen een zeer energieke set R&B , Blues en Rock & Roll . Deze mannen bezig zien en horen is een ware adrenaline boost . Hun inspiratie halen ze bij Louis Jordan , Big Joe Turner , Little Richard , Chuck Berry , Roy Brown ... maar met een agressievere aanpak . Spelen in het U.K. meer dan 150 shows per jaar . dit is PARTYTIME !